Архів новин за 18 Березня 2023

20:03
У селі Коршовець, що входить до Боратинської громади Луцького району, майстри виготовляють мобільні лазні з дерева.
18:03
Юна музикантка з Рівного Ксенія Савченко стала лауреаткою I премії Міжнародного багатожанрового двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Ти – майбутнє України».
18:03
Демидівський районний суд Рівненської області відмовив у задоволенні позову чоловіку, який мав намір судитися із недобросовісним будівельником.
17:03
У Луцьку відбулася благодійна прем’єра музичної вистави «Кінь без Лицаря – Лицар без Коня» від учасників творчої студії Наталії Журавльової.
17:03
Сьогодні у Луцькому геріатричному пансіонаті проживає 187 людей, майже 50 з яких – переселенці
17:03
Партнерські пологи із черговою акушерською бригадою передбачені пакетом “Меддопомога при пологах” і є безоплатними
14:03
Відомий британський актор та продюсер Том Гіддлстон прочитав вірш Сергія Жадана на благодійному вечорі «Поезія щодня».
14:03
Заступник Вараського міського голови Дмитро Стецюк днями повернувся з Бахмутського району, де за 20 кілометрів від Бахмута відвідав розташування військовослужбовців 61 батальйону тероборони
13:03
Наукові співробітники Херсонського обласного художнього музею ідентифікували ще одну картину з колекції, яку викрали військові РФ у листопаді минулого року.
13:03
Пресофіцер 100 бригади ТРО Сергій Хомінський спростував чутки про те, що волинських військових відправили на схід «голих і босих».
13:03
Майже рік у Володимирському територіальному медоб'єднанні працює лікар-анестезіолог Сергій Хоружий із Маріуполя
12:03
Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша з початку повномасштабної війни ні на день не припиняла роботу
11:03
У Луцьку провели перший майстер-клас із писанкарства для дітей та підлітків Луцької громади з акцентом на дітей із категорії внутрішньопереміщених осіб та національних спільнот.
11:03
Ганна Карамишева-Борисенко переїхала до Луцька у травні з Харкова разом з родиною. Розповідає, що з початку війни переїхали в Харківську область, а потім поїхали до родичів, на Волинь.
11:03
У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з кікбоксингу ISKA
11:03
Голова Комітету з питань здоров‘я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький взяв участь в круглому столі «Посттравматичне батьківство і материнство військовослужбовців в Україні»
11:03
У Вараші під час благодійного ярмарку та концерту «Украдені весни» збирали кошти військовослужбовцю – 24-річному гранатометнику Сергію Копищику із Малого Жолудська Рафалівської громади.
10:03
Художники з Кенії Moha та Eliamin Ink разом із українськими художниками Аліною Коник, Андрієм Ковтуном та Нікітою Кравцовим створили разом стінопис-триптих «Зерна культури» у Найробі.
10:03
За 10 днів усі порожні вантажні автомобілі в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» можуть перетнути кордон лише на загальних підставах за записом на сайті echerha.gov.ua.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024