Луцький волонтерський проєкт подали на Премію від Фонду родини Богдана Гаврилишина

04 Січня 2024, 21:00
Тим, хто робив донати на суму понад 10 тисяч гривень, волонтери «Ангару» вирішили подарувати пам'ятку у вигляді гільзи 425
Тим, хто робив донати на суму понад 10 тисяч гривень, волонтери «Ангару» вирішили подарувати пам'ятку у вигляді гільзи

Луцький волонтерський проєкт «Ангарська гільза» подали на Премію «Responsibility Award» від Фонду родини Богдана Гаврилишина. 

Про це повідомили на сторінці «Ангару» у фейсбук.

Премія Responsibility Award відзначає організації українського громадянського суспільства, які ведуть свою щоденну діяльність на основі цінностей, що закладені у Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина.

Цього року Премія відзначить історії відповідального партнерства, які за час повномасштабної війни своєю діяльністю зміцнюють країну та стають прикладом відповідальних організацій.

«Ми щасливі, що долучились до участі в Премії, адже це можливість привернути увагу до потреб Сил оборони України. А також стати частиною спільноти, що об'єднується навколо спільної мети», – написали в «Ангарі».

Нагадаємо, волонтерам луцького штабу «Ангар» за три місяці вдалося зібрати десять мільйонів гривень на потреби ЗСУ.

Донаторам масштабного збору, які передали від десяти тисяч гривень, презентували подарунки – використані гільзи із полігону, які перетворили на символічні артоб’єкти із логотипом волонтерського штабу. 

Читати також: Шкільні ярмарки, розпродажі, концерти: лучани допомогли «Ангару» зібрати десять мільйонів гривень для ЗСУ

Довідково: Богдан-Володимир Дмитрович Гаврилишин — український, канадський та швейцарський економіст, громадський діяч, меценат, колишній член Римського клубу, іноземний член НАН України, президент Фонду Богдана Гаврилишина.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024