Архів новин за 05 Жовтня 2022

21:10
Донці загиблого Героя з Литовезької громади подарували ноутбук. Техніку дівчинці, яку придбали за сприяння волонтерів Вадима Кравчука та Миколи Пишного, вручив начальник Володимир-Волинської районної військової адміністрації Юрій Лобач.
19:10
Острозька громада організувала автобус для довезення донорів до Рівненського обласного центру служби крові.
18:10
Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 жовтня вирішила дозволити очне навчання у прикордонних районах Волині
18:10
Об’єкти соціальної сфери та інші бюджетні установи на Волині, як правило, використовують тверде паливо – торф.
17:10
Володимирчани у фейсбуці активно поширюють повідомлення про загублену дівчинку Надійку з міста Лебедин, Сумської області.
16:10
У штаб-квартирі УЄФА відбувся брифінг за участі президента Федераціі футболу Португалії Фернандо Гомеса, президента Королівської федерації футболу Іспанії Луїса Рубіалеса та президента Української асоціації футболу Андрія Павелка.
16:10
Волинська жіноча ділова палата попри війну збирає однодумиць, аби трішки відвернутися від складних реалій сьогодення та надихнути жінок.
16:10
Рада директорів Міжнародної федерації боксу IBA допустила боксерів із Росії та Білорусі до змагань під своєю егідою.
15:10
У Луцькому відділі ДРАЦС одружився воїн інтернаціонального легіону оборони України.
15:10
Опалювальний сезон цього року буде складнішим, а в домівках буде холодніше, ніж зазвичай.
14:10
В результаті хімічних реакцій, що відбуваються в організмі людини, постійно утворюються вільні радикали – молекули, на зовнішній орбіті яких знаходиться неспарений електрон
14:10
Робота арт-майстерні «Діти слухають казки» у Луцьку припиняється, але діє арт-простір для внутрішньо переміщених сімей в Палаці культури міста Луцька у рамках проєкту «Культура Має Значення».
13:10
У волинському сегменті Facebook шахраї поширюють повідомлення про те, що торговельна мережа SPAR начебто дарує спеціальні подарункові пакети
13:10
Від 2 жовтня квитки у рівненський зоопарк можна придбати онлайн. Таку послугу запровадили, аби з будь-якої точки світу можна було допомогти закладу.
11:10
Триває збір на манекен для навчань військових медиків. Обладнання потрібне, аби відпрацьовувати відновлення прохідності дихальних шляхів.
10:10
У єгипетському місті Александрія 4 жовтня відбувся перший змагальний день Чемпіонату світу з паверліфтинг та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору, в якому бере участь збірна команда України.
10:10
В бельгійському місті Брюгге триває Тиждень українського мистецтва, до участі в якому запросили волинських художників.
09:10
На різних вулицях Вараша працівники «Благоустрою» облаштовують тротуари під потреби людей з інвалідністю.
09:10
Після повномасштабного вторгнення Дмитро Гриппа взяв до рук зброю і пішов захищати Україну
09:10
Травми війни порушують порядок та контроль у житті.
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024