У Луцьку оголосили фотоконкурс до Всесвітнього дня здоровʼя

28 Березня 2024, 14:54
Фото ілюстративне 679
Фото ілюстративне

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначають щорічно 7 квітня, у Луцьку оголосили про старт фотоконкурсу «Здоров'я: зафіксуй у кадрі». 

Про це у фейсбуці повідомили організатори – Департамент молоді та спорту Луцькради.

Для участі в фотоконкурсі до 8 квітня 2024 року розмістіть ваше фото, на якому Ви пропагуєте здоровий спосіб життя, на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Підпис до фото може бути довільним, але обов'язковим є: 

  • позначення сторінок організаторів: Департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Патрульна поліція Волинської області, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», «Луцький Центр Здоров‘я»;
  • використання хештегу #здоровя_зафіксуй_у_кадрі

Вимоги до фоторобіт: 

  • Тільки одне фото від учасниці/учасника;
  • Роботи мають бути якісними (чітке зображення);
  • Знімки повинні відображати аспекти здорового способу життя, такі як: фізична активність, заняття спортом, здорова їжа, позитивне мислення тощо.

Процедура голосування триватиме до 16:00 8 квітня. У цей час організатори зафіксують усі наявні на той момент вподобання.

9 квітня 2024 року назвуть шістьох переможців фотоконкурсу. Три переможці (1,2 та 3 місця) визначатимуться виключно за кількістю вподобань, інших три – спеціальні відзнаки від партнерів (спеціальні номінації, незалежно від кількості вподобань).

Переможці отримають пам'ятні подарунки від організаторів фотоконкурсу. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024