На Волині організували дітям XVI арт-реабілітаційний табір «Теплі долоні»

28 Березня 2024, 10:00
Арт-реабілітаційний табір «Теплі долоні» 251
Арт-реабілітаційний табір «Теплі долоні»

На Волині триває дитячий табір, метою якого є наповнення їх радістю, любов’ю, милосердям та позитивними емоціями.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської обласної державної адміністрації.

«Теплі долоні» – благодійний арт-реабілітаційний проєкт, який прихистив уже 800 дітей особливої долі.

Мова йде про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-ВПО, дітей, чиї батьки загинули на війні, дітей, батьки яких воюють на фронті, вихованців притулків та центру соціально-психологічної реабілітації.

Наразі триває XVI заїзд, який організували для найменших жителів області. У таборі перебуває 50 вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Їх супроводжують 15 тренерів.

Зокрема до заходу залучили професійних спеціалістів: психологів, арт-терапевтів, спортивних тренерів, духівника, художників і майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а також медичних працівників. 

Впродовж десяти днів діти отримують духовний, медичний та психологічний супровід і долучаються до різноманітних майстер-класів. Важливим акцентом в програмі є зняття  гострого стресу, соціалізація і адаптація дітей до нових життєвих умов. 

Довідково: благодійний арт-реабілітаційний проєкт для дітей «Теплі долоні» організували ГО «ПЯТЕРНЯ» в Центрі Інтеграції «Замлиння» за підтримки благодійного фонду з Америки «Українського культурного гуманітарного інституту», БФ «Леся юа» та служби у справах дітей ОДА.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024