«Не падати духом та йти уперед!»: у Луцьку переселенка з Луганщини знайшла справу до душі

27 Березня 2024, 14:30
Виготовлення льодяників 231
Виготовлення льодяників

Наталія Бєлімова – переселенка з Луганщини, яка  виготовляє льодяники та є співзасновницею громадської організації «Старт у нове життя». 

Свою справу до душі – виготовлення натуральних льодяників  жінка знайшла в Луцьку. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської обласної державної адміністрації.

Громадська організації «Старт у нове життя»

У 2023 році Наталя приєдналася до недільних зустрічей для жінок-переселенок. Тоді виникла ідея створення громадської організації «Старт у нове життя», головний напрямок діяльності якої – жіночий саморозвиток, започаткування власної справи, підвищення впевненості у собі тощо. Учасниці організації беруть участь у різноманітних тренінгах, семінарах, навчаннях та заходах.

У межах цього проекту 11 вересня 2023 року провели акцію «Нитка єднання». У ній взяли участь 84 жінки віком від 10 до 87 років із 34 міст України та навіть Німеччини.

Справа душі Наталії Бєлімової

На Луганщині пані Наталя виготовляла букети з цукерок, однак після повномасштабного вторгнення  цю справу прийшлося завершити. 

А на Волині жінка започаткувала свою власну справу, зробивши перші льодяники.

На початку 2023 року Наталія Бєлімова завершила спеціальні курси від громадської організації «Розвиток Волині», по завершенню яких написала бізнес-план із виготовлення льодяників. Також виграла харчовий принтер, індукційну піч і посуд для приготування смаколиків.

Зараз жінка робить цукерки на замовлення з різних куточків країни. Заразом Наталія проводить майстер-класи з виготовлення цукерок для дітей та дорослих, бере участь у благодійних ярмарках та співпрацює з благодійними організаціями такими як: «З добром у серці», «Луганщина дії», «Робимо добро дітям» та інші.

 «За цей час я зрозуміла, що як би не було складно, життя все одно налагодиться: знайдеться житло та нові друзі, можна здобути нову професію чи навіть започаткувати власну справу. Головне – не падати духом та йти уперед!», – зазначила Наталія Бєлімова

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024