На Волині вчителька з хімії стала почесною громадянкою

20 Березня 2024, 13:25
Ольга Березан 442
Ольга Березан

Вчительці хімії з Нововолинська Ользі Березан присвоїли звання «Почесний громадянин громади».

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради.

Званням «Почесний громадянин громади» відзначають осіб, які мають значні заслуги перед громадою і його мешканцями.

Ольга Березан вже понад 30 років працює вчителькою хімії у Нововолинському науковому ліцеї. Кандидатка педагогічних наук зі спеціальності теорія і методика навчання (хімія). Двічі лауреатка премії фонду Сороса.

За сумлінне ставлення до роботи, творчий підхід, вміння ділилися своїми знаннями та досвідом Ольга Веніамінівна здобула авторитет серед колег, учнів та їхніх батьків. Успіхи вихованців на Міжнародній Менделєєвській олімпіаді з хімії, Всеукраїнських олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах наукових робіт – свідчення професіоналізму вчительки.

Неодноразово Ольга Березан була членкинею журі Всеукраїнського конкурсу “Учитель року” та членкинею журі Всеукраїнських турнірів з хімії. Авторські завдання педагога включали у завдання ІV етапу Всеукраїнських олімпіад. Проводила навчання зі слухачами курсів підвищення кваліфікації, постійна членкиня журі ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії.

Ольга Веніамінівна – авторка посібників та підручників, схвалених науково-методичною комісією Міністерства освіти й науки України, для використання у навчальних закладах загальної середньої освіти.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024