Психологи поліції Закарпаття пройшли тренінг з основ самодопомоги

23 Лютого 2024, 13:33
Тренінг 270
Тренінг

Представники сектору психологічного забезпечення поліції Закарпаття поділилися з колегами ДСНС в Закарпатській області головними аспектами спеціалізованого курсу самодопомоги.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Днями в Ужгороді відбулися навчання на тему «Основи психологічної самодопомоги та робота з особовим складом з підвищення стресостійкості під час виконання службових обов’язків». Заняття проходило за програмою Ізраїльської коаліції по роботі з травмою (ITC - Israel Trauma Coalition).

До тренінгу, окрім психологів поліції, долучилися колеги з підрозділів ДСНС.

Психологи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області роз`яснили алгоритм дій у разі настання надзвичайної ситуації. Правоохоронці наголосили на важливості відновлення власного ресурсу, правильності допомоги людині, яка потрапила під вплив екстремальних подій та розповіли про навички самодопомоги.

Опрацювавши теоретичний матеріал, поліцейські разом із колегами перейшли до блоку практичних завдань. Під час обговорення змодельованих ситуацій, правоохоронці наводили приклади можливого розвитку подій і те, як діяти у разі їх настання.

Тенденція аналогічних зустрічей, націлених на підтримання належного рівня стресостійкості спеціалістів та обміну досвідом, надалі активно впроваджуватиметься задля покращення психологічної допомоги та підтримки громадян України у критичних ситуаціях.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024