Родина з Америки допомогла відкрити на Волині простір для дітей і молоді

16 Лютого 2024, 16:38
Молодіжний простір 862
Молодіжний простір

Владика Йосафат, екзарх Луцький Української греко-католицької церкви очолив спільну молитву у просторі для дітей та молоді «Коло друзів» та освятив оновлений молодіжний простір «The HUB» у Благодатному.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Нововолинської міської ради.

Разом з дітьми, які відвідують простір, волонтерами й працівниками «Карітас Волинь» до молитви долучився голова Нововолинської громади Борис Карпус, староста Благодатного старостинського округу Олена Леоненко та директор Волинської меблевої компанії-Україна Олександр Гоцка.

Менеджер зі зв’язків з громадськістю «Карітас Волинь» Олександр Топорівський розповів, що меблі для простору виготовили та змонтували працівники «ВМК-Україна».

«Ми щасливі, бо будуємо дружню спільноту для дітей, а це дуже важливо під час війни, – сказав Олександр Топорівський. – Молимося за родину Форні з Америки, яка підтримала наш проєкт, та всіх партнерів із великими серцями, які працюють для слави Божої».

На завершення заходу директор Карітас Волинь о. Володимир Кметь оголосив подяки та вручив відзнаки й подарунки партнерам.

Борис Карпус подякував представникам Карітас Волинь за активну роботу з дітьми та молоддю. Для потреб простору очільник громади передав подарунок.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024