У Ковелі запрацював молодіжний простір

07 Лютого 2024, 14:24
Молодіжний простір 1307
Молодіжний простір

Молодіжний простір Ковеля вдалося облаштувати у Публічній бібліотеці за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.

Про це повідомляє на фейсбук сторінці Ковельська міська рада.

Над проєктом «BOOK BOX» працювала креативна завзята команда на чолі з Ангеліною Махнюк

У листопаді вони стали учасниками інноваційної програми UPSHIFT, зазначивши, що молодь не є частим гостем бібліотеки. Пройшли всі етапи співбесід, поїхали на навчання, де напрацювали шляхи розв'язання проблеми. У підсумку – підготували проєктну заявку.

Ініціатори ідеї діляться, що найдовше вони обирали ескіз для стіни, їх було понад 50. Втім, з цим допомогла професіонал своєї справи, директорка дитячої художньої школи ім. Андроника Лазарчука Олена Цьомик.

«Розповіли про своє бачення, а Олена Степанівна вправно всі побажання об’єднала, додала своїх спецій у спільну страву, і результат перевершив очікування», – йдеться у дописі.

Молодіжний простір вийшов яскравий, сучасний, стильний. А головне, створений власними руками тих, для кого він і працюватиме. Тут можна проводити зустрічі, збиратися з друзями, приходити займатися своїми справами, просто забігати заглянути на себе в дзеркало. Важливо: не забути записатися до бібліотеки та взяти щось почитати.

Першим гостем нової локації став співак Baryk (Андрій Баричук), який розповів свою історію успіху, поспілкувався з однолітками та виконав власні твори.

Нещодавно там зібрались любителі настільних ігор. До бібліотеки вони прийшли абсолютно незнайомі, а виходили – уже добрими друзями.

Потроху простір наповнюється новими знайомствами, душевними розмовами, тут будуть народжуватись нові цікаві ідеї та бачення розвитку міста.

«Чекаємо у молодіжному просторі, а отже – у бібліотеці!», – зазначає команда проєкту.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024