В Україні створили платформу для пошуку домівки безпритульним котикам

29 Січня 2024, 14:40
Котик 3523
Котик

В Україні запустили інноваційну онлайн-платформу, спрямовану на допомогу бездомним котам у пошуку нових домівок і турботливих власників. Цей проєкт став результатом співпраці між компанією «ЛУН» та благодійним фондом «Хочукота».

Про це йдеться на фейсбук сторінці WOMO.

Щоб спростити вибір майбутніх власників, для кожного кота на платформі створено персональний профіль, який включає фотографії та детальний опис. Всі коти, що представлені на платформі, є вакцинованими, стерилізованими, мають ветеринарний паспорт, мікрочіп та пройшли повне медичне обстеження.

Охочим прихистити кота необхідно мати житло, обладнане захисними сітками на вікнах та заскленими балконами, а також пройти телефонне інтерв'ю. У разі виконання цих умов, кота передають новому власнику після підписання договору. Перевагу при всиновленні кошенят надаватимуть сім'ям, готовим взяти двох тварин або тим, хто вже має кота.

Фахівці платформи завжди готові підтримати нових власників котів, в майбутньому надаючи допомогу у розв'язанні питань, пов'язаних зі здоров'ям та поведінкою тварин.

Знайти нового пухнастого члена сім’ї можна за посиланням. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024