Хлопчику з Миколаївщини, який знявся у кліпі Imagine Dragons, побудували будинок

29 Грудня 2023, 09:25
Фото: кадр із кліпу Imagine Dragons 941
Фото: кадр із кліпу Imagine Dragons

14-річному Сашку із Новогригорівки Миколаївської області, який став героєм кліпу Imagine Dragons, відбудували будинок. 

Про це повідомила координаторка United24 Ярослава Гресь.

Село Новогригорівка знаходиться на межі Миколаївської та Херсонської областей. Саме тут під час активних бойових дій пролягала лінія фронту. Окупованим село було п'ять місяців і там немає майже жодного вцілілого будинку. 

У грудні 2022 оператор-постановник гурту Тай Арнольд приїхав в Україну. У Новогригорівці Миколаївської області він познайомився з 14-річним Сашком, який блукав зруйнованим селом і не зважаючи на те, що його будинок був вщент зруйнований Росією, нікуди не хотів їхати. 

«У результаті Тай зняв історію Сашка, Imagine Dragons зробили його головним героєм кліпу на пісню Crushed, ми відвезли хлопця на концерт «драконів» у Варшаві, щоб вони познайомилися, а тим часом наш постійний донор, мережа мультимаркетів «Аврора» вирішила за пів року відбудувати житло Сашка з нуля. І тепер у Сашка є дім!», – написала Ярослава Гресь. 

Нагадаємо, американський гурт Imagine Dragons випустив відеороботу на пісню Crushed, яку знімали в зоні бойових дій в Україні, у травні 2023 року.

Читати також: «Я соромлюсь»: хлопчик з Миколаївщини розповів, як змінилося його життя після виходу кліпу Imagine Dragons

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024