Вперше у Луцьку: в «Адреналін Сіті» відкривають інтерактивне дитяче місто професій

20 Грудня 2023, 18:25
Вперше у Луцьку: в «Адреналін Сіті» відкривають інтерактивне дитяче місто професій Реклама 1828
Вперше у Луцьку: в «Адреналін Сіті» відкривають інтерактивне дитяче місто професій

Унікальний простір для дитячих розваг запрацює у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». Дітей та дорослих запрошують на відкриття.

Інтерактивне дитяче місто професій розпочне роботу в суботу, 23 грудня, у Луцьку на Карбишева, 1. Про це Район.Життя розповіли в культурно-розважальному центрі.

Зазначають, що комплекс створили із думкою про юних дослідників та новаторів – дітей 5-14 років, які прагнуть до нових відкриттів та знань.

«У нашому інтерактивному місті професій розваги поєднуються з освітою, відкриваючи дитині широкий світ професій. Усі дитячі локації створені на основі методики edutainment – навчання через гру. Діти опановуватимуть сучасні професії весело, розвинуть свої соціальні навички, навчатимуться комунікації та самостійності. Вони зможуть спробувати себе у різних фахах, наприклад медиками чи полісменами», – анонсують новий простір для дітей.

Окрім того, у місті професій пропонують новий формат організації святкування дитячих днів народження. Тут потурбуються не лише про святковий стіл для дітей, але й організують цікаве та корисне дозвілля.

Відпочити від малечі зможуть й батьки.

«Наші аніматори гарантують, що ваша дитина весело проведе час, а ви зможете насолоджуватися відпочинком у затишних закладах «Адреналін Сіті» без турбот та стресу! Як це працює? Приходите в Інтерактивне дитяче місто професій. Залишаєте дитину нашим аніматорам та відпочиваєте або можете спостерігати за процесом розваг. Цілий день ігор, веселощів та розвитку! Забираєте задоволену, сповнену нових вражень дитину!» – розповідають в місті професій.

Вартість одного квитка на цілий день становить 300 гривень. Години роботи – з 12:00 до 20:00 щодня

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024