«Україна була нецікава»: українка поділилася враженнями про участь у «Міс Всесвіт-2023»

26 Листопада 2023, 16:03
Фото: інстаграм/ missukraine_universe 718
Фото: інстаграм/ missukraine_universe

Українська співачка та волонтерка, учасниця конкурсу «Міс Всесвіт-2023» Ангеліна Усанова розповіла, чому їй не вдалося потрапити в топ-20. За словами киянки, оскільки конкурс збанкрутився, організатори віддають перевагу учасницям з країн, які потенційно цікаві спонсорам.

Крім цього, зірка вважає, що на шоу побоялися говорити про війну, тому конкурсантку з України ігнорували, повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на інтервʼю з Аліною Шаманською.

Нагадаємо, переможницею конкурсу краси «Міс Всесвіт-2023» стала представниця Нікарагуа Шейнніс Паласіос.

Читати також: Відомо, хто переміг на конкурсі «Міс Всесвіт-2023» і які результати українки

Співачка заявила, що є кілька факторів, чому вона не ввійшла в топ-20 і не змогла поборотися у фіналі за корону.

«Те, що такі результати вийшли – це багато факторів. Україна була нецікава. Конкурс же офіційно банкрут. Вони виживають тільки коштом спонсорів. Спонсори на що орієнтовані? На Латинську Америку, на Таїланд. Точно не на Європу і європейських людей. Є багато факторів, які вплинули на топ учасниць», – пояснила Ангеліна Усанова.

Артистка прагнула перемогти на «Міс Всесвіт» і важко переживає поразку. Проте вона ще під час шоу помітила байдуже ставлення організаторів до України.

«Це бізнес. Це про гроші. Я думаю, можливо, вони побоялися підняти тему війни. Я відчувала, що був ігнор. Мало знімали, мало цікавилися. Навіть на фінальному інтервʼю, яке впливало на топ-20, були дивні питання», – пригадала киянка.

За словами учасниці, під час розмови інтервʼюери більше жаліли конкурсантку, ніж дійсно виявляли цікавість до життя українців.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Аліна Шаманська (@shamankaa)

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024