Донати на ЗСУ замість подарунків: воїн із Луцька показав, яким має бути весілля під час війни

05 Листопада 2023, 14:04
Дмитро та Яна 1024
Дмитро та Яна

У ЗМІ дедалі частіше з’являються новини про гучні помпезні святкування весіль, днів народжень тощо. Чого лише коштує скандальне лакшері-весілля колишніх прокурора та співробітниці ДБР у Львові – про свято ціною у понад п’ять мільйонів гривень говорила вся країна. 

Чи совісно гуляти весілля у час війни, яким воно має бути і де межа веселощів, розповіли 12 каналу військовий Дмитро із Луцька та його обраниця Яна, які нещодавно відсвяткували весілля.

Пара познайомилася задовго до повномасштабного вторгнення: Дмитро працював у щойно створеній патрульній поліції, Яна – в ІТ-сфері. Познайомилися вночі на заправці, а почали зустрічатися через три роки.

До весілля пара готувалася порізно: вона у тиловому Луцьку, він – на фронті. Із передової узгоджував місце, гостей і навіть вибирав обручки.

«Я просто поклав руку і біля неї лінійку і сказав, що це єдине, що я можу вам надіслати», – пригадує хлопець.

Весілля організували в етностилі: наречені одягнули вишитий одяг, дотрималися давніх волинських традицій, підібрали відповідну українську музику. А замість подарунків попросили зробити донати на ЗСУ і таким чином зібрали понад 160 тисяч гривень.

Як ставиться пара до лакшері-весіль під час війни – дивіться на відео:

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024