Українські захисники зворушливо привітали школярів з 1 вересня

01 Вересня 2023, 15:29
Кадр з привітання ВІДЕО 2489
Кадр з привітання

Військовослужбовці Збройних Сил України, записали відеозвернення до українських школярів до Дня знань. Бійці тримають рубежі на Запорізькому напрямку, і завдяки «Культурному десанту» змогли донести своє послання до школярів.

В своєму зверненні захисники закликали дітей старанно вчитись та здобувати знання, які потрібні для відновлення України. Відео поділилися з Район.Життя.

«Ми тут боремося за майбутнє України.  Ми воюємо за існування нашої нації. А будувати державу, перетворювати існування на процвітання належить тобі, юний друже. Плекай українську культуру, вивчай історію, математику, українську та іноземні мови. Те, що ти дізнаєшся сьогодні, обов’язково допоможе тобі вже завтра», – сказали військові у зверненні.

Вони наголосили, що саме знання та культура відрізняють нас від ворогів. Що ці цінності необхідні для сьогодення та майбутнього України. Наостанок захисники закликали учнів бути старанними в навчанні.

Режисер ролика – Дмитро Капранов, монтаж – Артем Познанський, автор музики – Михайло Олійник. Звернення створено в рамках проєкту «Культурні сили України».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024