Готував всю ніч: шеф-кухар з Рівненщини долучився до встановлення рекорду України

30 Серпня 2023, 13:10
Юрій Рабштина. Фото: Суспільне Рівне 603
Юрій Рабштина. Фото: Суспільне Рівне

Шеф-кухар з Рівненщини Юрій Рабштина долучився до встановлення рекорду України, приготувавши разом з кухарями Борислава, Києва та Дніпра найбільшу кількість одночасно приготовлених автентичних страв української кухні.

Це 29 серпня зафіксувала керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова. Про це повідомляє Суспільне.

Рекорд встановлювали в категорії «Кулінарне мистецтво». У підсумку в Рівному нарахували 25 автентичних страв до загальної кількості, серед них котлета куряча в сухарях з картопляним пюре, картопляники, вергуни волинські, сальтисон, пиріжки з калиною, картопляний пиріг. Також зготували борщ за притаманним для Рівненщини рецептом.

Шеф-кухар Юрій Рабштина розповів, що страви для встановлення рекорду готував самостійно протягом ночі.

«Чесно сказати, це все зайняло мені цілу сьогоднішню ніч, з 12 до 5 години ранку».

У чотирьох локаціях одночасно зафіксували 164 страви, повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024