Співає, навчає йоги, знає сім мов: хто представить Україну на конкурсі «Міс Всесвіт» 2023

18 Серпня 2023, 16:03
Ангеліна Усанова 855
Ангеліна Усанова

Авторка пісень, вчителька йоги та медитації, волонтерка з Києва Ангеліна Усанова представить Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»-2023.

Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу «Міс Україна Всесвіт» в інстаграмі.

Ангеліна перемогла в голосуванні, яке проводили серед журі конкурсу «Міс Україна Всесвіт»-2023.

«Ангеліна Усанова — співачка, авторка пісень, музикант. Пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Звуковий цілитель. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії здобула титул майстра йоги», – йдеться у дописі.

Як повідомили організатори конкурсу, з початку повномасштабного вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу, організовувала житло для українських біженців в Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомоги йоги, медитації та саунд-хілінгу, зібрала та передала кошти для покупки машин на фронт для проєкту «Швидка евакуація».

Президентка конкурсу Анна Філімонова зазначила у своїх соцмережах, що Ангеліна Усанова також вивчала нутриціологію в Institute for Integrative nutrition (США) та володіє сімома мовами, зокрема французькою, німецькою та японською.

Нагородження Ангеліни та офіційна передача корони відбудеться наприкінці серпня у Києві.

Зараз дівчина знаходиться в США та вже розпочала підготовку до конкурсу «Міс Всесвіт», який відбудеться у Сальвадорі 18 листопада.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024