В Україні розробили застосунок для дітей з особливими освітніми потребами

09 Червня 2023, 20:12
Фото ілюстративне 537
Фото ілюстративне

Lead Engineer IT-компанії Vacuumlabs Олександр Костєв презентував застосунок для дітей з особливими освітніми потребами – BrainyTrain.

Про це розробник повідомив на своїй сторінці у Linkedin.

«BrainyTrain – це веселий мобільний тренажер, який допоможе діткам з особливостями розвитку розвивати свої когнітивні навички у веселий та захопливий спосіб!» – стверджує автор застосунку.

Наразі у застосунку доступні дві мінігри: Memo та таблиці Шульте, за допомогою яких усі охочі можуть покращити пам'ять, концентрацію, увагу.

«У застосунку немає реклами, нічого не відволікає від виконання завдання, є можливість змінити кольорову схему тощо. Тобто, цей застосунок надає безпечне середовище, спеціально розроблене для підтримки можливих особливих потреб», – йдеться у дописі.

Також в іграх присутні налаштування складності, що допоможе дітям спочатку розібратися з простими правилами, а потім ускладнювати завдання, здобуваючи все більший і більший рівень розвитку. 

Олександр Костєв зауважує, що цей додаток абсолютно безкоштовним та фактично є благодійним некомерційним проєктом. Також, він ніяк не прив'язаний до інтернету, тож ним можна користуватися офлайн, під час подорожей, очікувань тощо.

Завантажити застосунок можна як у AppStore та і в Google PlayMarket.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024