У Рівному обговорили стратегії брендування та промоції міста

26 Травня 2023, 12:40
У Рівному обговорили стратегії брендування та промоції міста 417
У Рівному обговорили стратегії брендування та промоції міста

Представники культурних інституцій Рівного розпочали роботу над концепцією промоції міста через культуру та туризм. Роботу з рівнянами у цьому напрямку розпочав експерт з брендування територій Ігор Чава.

Про це повідомили на сайті Громади Рівненщини.

З учасниками зустрічі Ігор поділився успішними кейсами з брендування та промоції міста Дрогобич. Детально розповів – а як усе починалося, як брендування вплинуло на місто та життя містян, що шукали туристи у Дрогобичі, які нині є результати.

Ігор Чава

Водночас відбулася практична частина роботи. Перша фокус група, спільно з експертом провела аналіз потенціалу міста у сфері туризму, визначили сильні та слабкі місця. Обговорили перспективи розвитку туризму та залучення туристів у Рівне, визначили – чого першочергово потребує Рівне, яких проєктів, ініціатив та творчо-бізнесових колаборацій.

«Ми самі, рівняни, маємо, творимо багато чого цікаво та унікального, але не знаємо цього, мало цінуємо та не популяризуємо. Спільно зі стейкхолдерами культури Рівного будемо змінювати це поступово», – зазначили організатори.

Зустріч відбулася у межах реалізації проєкту Стратегія розвитку культури Рівного, а саме розробки концепції промоції та маркетингової стратегії міста Рівне.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024