Майбутні волинські пожежники тренувалися у Німеччині

25 Травня 2023, 08:33
Юні українські рятувальники навчались у Німеччині 529
Юні українські рятувальники навчались у Німеччині

Команда із 18 юних рятувальників-молодіжних лідерів Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» протягом тижня проходила тренування у Німеччині. 

У складі учасників були й волинські юнаки, які мріють пов'язати своє життя із пожежно-рятувальною службою, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Під керівництвом інструкторів німецького волонтерського товариства THW-Jugend юні українські рятувальники навчались надавати допомогу людям та долати наслідки катастроф за європейськими стандартами. 

У складі учасників були й волинські юнаки
У складі учасників були й волинські юнаки

Навчання відбулися за наступними напрямками: першочергові дії з надання допомоги травмованій людині, домедична допомога, транспортування потерпілих, вивчення та виконання вузлів, робота на місцевості з картами, побудова опор та укріплень, підйом вантажів, робота з пошуку та рятування потерпілих в замкнутому просторі та багато іншого. 

Навчальний захід став можливим завдяки угоді, що була укладена у грудні 2022 року в м.Берліні між Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки» та німецькою молодіжною організацією THW-Jugend.

Українська команда складалася із 18 юних рятувальників
Українська команда складалася із 18 юних рятувальників

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024