Агентка НАБУ модельної зовнішності допомогла затримати колишнього очільника Верховного суду на хабарі

19 Травня 2023, 19:25
Кадр із фільму «Основний інстинкт» 1794
Кадр із фільму «Основний інстинкт»

Затримати на хабарі колишнього очільника Верховного суду Всеволода Князєва допомогла агентка Національного антикорупційного бюро України. 

Дівчина модельної зовнішності втерлася в довіру помічнику Князєва Олегу Горецькому та встановила в його кабінеті пристрої для прослуховування, такими деталями поділилась на своїй фейсбук-сторінці журналістка Любов Величко.

За її словами, помічник Князєва Олег Горецький взяв на роботу після співбесіди яскраву та симпатичну студентку.

«Але студентка не проста, а дуже і дуже красива, на вигляд як топмодель. Горецький взяв дівчину на роботу і сам вирішив її всьому вчити. Постійно запрошував до себе в кабінет, знайомив із суддями, понти при ній ганяв (мовляв, з Князєвим на рівних, як друзі, говорив). Словом, спокушав красуню, як міг. Багатьом суддям та Князєву теж дівчина була до душі, ходили і слину пускали», – розповіла журналістка.

Дівчина була агенткою НАБУ і вона обвішала весь адвокатський офіс пристроями з прослуховування. Завдяки цьому НАБУ отримали записи переговорів.

Як відомо, Вища рада правосуддя дала згоду на тримання під вартою ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва, якого підозрюють в отриманні хабаря на 2,7 мільйона доларів.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024