Смачно до сліз: п'ять причин купити до святкового столу хрін Demydiv

05 Грудня 2023, 09:50
Смачно до сліз Реклама 14837
Смачно до сліз

Жодна українська гостина не минає без різноманіття м’ясних страв, а до них – запашного хрону. Ця гостра та пікантна приправа підкреслює смак копченостей, шинки та навіть риби. А ще хрін допомагає травленню.

Серед лідерів з виробництва цього українського суперфуду – Демидівський консервний завод, що на Рівненщині, з брендом Demydiv. Ми запитали українських господинь, чому вони купують хрін Demydiv. Виділимо п'ять основних причин.

Бренд перевірений часом

Продукти Demydiv знають і люблять в Україні та далеко за її межами ще з 1968 року. Саме тоді запрацював Демидівський консервний завод. 

Значну увагу вдалося здобути й уже відомому демидівському хрону. Його обов’язково купують до кожного свята, яке збирає родину за великим столом. Хрін Demydiv – незмінний атрибут сімейних посиденьок та дотримання традицій.

Зручне і практичне пакування

Хрін Demydiv фасують у скляні банки по 200 грамів. Таке пакування дозволяє зберегти міцність і неповторний смак продукту. Більша тара стоїть у холодильнику довше, частіше відкривається і зачиняється, тож міцність може втрачатися.

Однак досвідченні господині знають, що на хороше святкування треба купувати 3-4 баночки хрону. Така приправа згодиться й до торби з м’ясними гостинцями, й до передачі у далеку дорогу.

Український суперфуд з локальних продуктів

Хрін Demydiv по праву може вважатися національним суперфудом. По-перше, у приготуванні цієї страви дотримуються столітніх українських традицій. 

По-друге, складові для готової страви закупляють лише в локальних фермерів, які турбуються про екологічність продукту. По-третє, пікантний та міцний хрін до м’яса значно доступніший та зрозуміліший українцям, аніж дорогі соуси зі складними назвами.

Користь і смак

Хрін багатий на калій, натрій, магній, кальцій, фосфор, залізо, різні амінокислоти, ферменти та органічні сполуки. До складу цієї приправи входять також вітаміни групи В та PP. 

Вживання хрону перед трапезою збуджує апетит, а поєднання разом з важкими м’ясними стравами значно покращує травлення. А ще це – смачно до сліз!

Прикраса столу

Зрештою, хрін на святковому столі – це просто красиво. Яскравий колір страви дозволяє експериментувати з презентаціями наїдків та сервіруванням. 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024