Будівельні Добробати: як волонтери розбирають завали після обстрілів

08 Серпня 2022, 13:06
Волонтери 6380
Волонтери

Вщент знищені будинки, зруйнована інфраструктура, покалічені долі – усе це принесли російські терористи на нашу землю. На звільнених від окупантів територіях тисячі людей залишилися без даху над головою. 

Не втрачати надії, допомагають волонтери, що об‘єдналися, аби розгребти наслідки «руського миру». Матеріал про них підготували журналісти Медіагрупи «Накипіло» – партнера Район.in.ua.

Небайдужі громадяни в чотирьох областях України сформували Будівельні Добробати.

Читайте також: Найкращий подарунок – це перемога. Як волинські волонтери та волонтерки підтримують фронт і переселенців

Довідково: Накипіло – це команда надзвичайно захоплених людей, яка збирає, обробляє та поширює інформацію в різних форматах (відео, фото, текст, звук), а також організовує та проводить мадіазаходи на майданчику власного пресцентру.

«Вважаємо, що доступ до вичерпної та незаангажованої інформації – невід'ємне право кожного українського громадянина, незалежно від статі, сексуальної орієнтації, релігійних переконань, ідеології, належності до тієї чи іншої нації або раси, фізичного або майнового стану, соціального походження, місця народження тощо. Таким же правом для всіх перерахованих вище ми вважаємо необхідність висловлювати власну думку або озвучувати свою позицію і для цього готові надавати територію пресцентру Накипіло. Виняток – інформація, яка порушує положення Конституції України», – Медіагрупа «Накипіло».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024