Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво назвав луцькі кабаноси найсмачнішими
Ресторатор і головний суддя кулінарного телешоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво назвав кабаноси луцької компанії «Дмитрук» найсмачнішими.
Час від часу відомий кулінар влаштовує дегустації на своїй сторінці в інстаграм.
Цього разу він наосліп скуштував кабаноси від українських виробників.
Переглянути цей допис в Instagram
Перший варіант сподобався Ектору на запах, але розчарував смаком. Третій – також зовсім не сподобався, а їх запах Ектор назвав взагалі жахливим.
А ось кабаноси під номером два припали до душі відомому шеф-кухарю найбільше.
«Менший запах, смак трохи цікавіший. Ці найсмачніші», – підсумував Ектор Хіменес-Браво.
Це виявилися кабаноси «Original» від торгової марки «Дмитрук».
Довідково: Компанія «Дмитрук-Фудз»
Відома виробництвом м'ясних снеків KABANOSY.
Наразі в асортименті вісім базових смаків.
Кабаноси від «Дмитрук» відомі тим, що виробляються без додавання глутаматів, фосфатів та штучних барвників. Здатність продукту зберігатись в буремних умовах була високо оцінена військовими, які регулярно отримують поживний м’ясний снек в рамках благодійного напрямку компанії.
Військові високо цінують поживність, енергетичну цінність та зручність кабаносів: вони стійкі до температур та не вибагливі до зберігання. А значить – можуть стати рятівним перекусом не лише у випадку відсутності електроенергії, а й під час виснажливих місій наших героїв.