Волинь на тарілці: де побували і які гастрономічні відкриття зробили відомі блогери Кацурін і Птушкін

Відомі українські відеоблогери Міша Кацурін та Антон Птушкін відвідали Волинь.
Тут вони зняли черговий випуск ютуб-проєкту про їжу України.
У своїй програмі вони знайомлять українців із місцевими стравами та кулінарними секретами, підкреслюючи унікальність гастрономії в різних регіонах України.
Цього разу блогери тестували їжу у закладах Луцька, побували на озерах Світязь і Пісочне, а також куштували автентичну їжу у Смідинській громаді.
Нагадаємо, їх помітили під час знімання у Луцьку у серпні цього року.
Читати також: Приїхали знімати їжу: в яких закладах Луцька помітили відомих відеоблогерів Птушкіна і Кацуріна
«У волинських містах можна знайти все – від базарно-вокзальних хот-догів та улюбленої піци Монатіка до автентичних ягідних супів та восьминогів, якими Птушкін знову годує котів. У волинських селах можна знайти господинь, які тушкують капусту в печах, а свинячі кишки начиняють не м’ясом, а хлібом. А ще на Волині їдять їжаків та бобрів... Висновок у нас наступний: Волинь – це диво. І на це диво треба подивитися кожному українцю», – анонсував Міша Кацурін.
Детальніше дивіться у відео:
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром