Одне філе, печериці і два сирки: рецепт сирного супу з грінками
Смачний наваристий сирковий суп можна приготувати буквально за пів години. Для цього знадобиться лише одне курячі філе і два плавлені сирки.
Рецепт опублікувала Сім’я і дім.
- Одне куряче філе,
- 300 г картоплі,
- одна середня цибулина,
- одна невелика морква,
- 150 г печериць,
- 200 г плавленого стоку,
- 1,5 л води,
- петрушка або кріп, сіль, перець.
Для грінок:
- 2 скибки білого хліба, 2 зубці часнику, 2 ст. ложки олії.
Куряче філе відварити в 1,5 л води до готовності. Поки вариться філе, почистити цибулю і моркву. Цибулю порізати невеличкими шматочками й обсмажити до м’якості. Моркву натерти, додати до цибулі і також обсмажити до м’якості. Гриби почистити і порізати невеликими шматочками, обсмажити на невеликому вогні до готовності. Картоплю почистити і нарізати кубиками.
Готове філе дістати з бульйону. У бульйон викласти картоплю і овочі (засмажку).
Куряче філе нарізати шматочками невеликими і додати в бульйон. Варити суп до готовності картоплі. Дрібно натерти плавлений сир і додати до супу, розмішувати до розчинення.
Додати сіль, перець і нарізану зелень. Зняти з вогню
Для грінок:
Хліб порізати кубиками, покласти на деко, видавити часник, полити олією. Сушити при температурі 180 градусів до зарум’янення.
Рецепт і фото Богдани Крамар