Одне філе, печериці і два сирки: рецепт сирного супу з грінками

02 Грудня 2023, 15:05
Фото: Богдана Крамар 702
Фото: Богдана Крамар

Смачний наваристий сирковий суп можна приготувати буквально за пів години. Для цього знадобиться лише одне курячі філе і два плавлені сирки.

Рецепт опублікувала Сім’я і дім.

  • Одне куряче філе, 
  • 300 г картоплі, 
  • одна середня цибулина, 
  • одна невелика морква, 
  • 150 г печериць, 
  • 200 г плавленого стоку, 
  • 1,5 л води, 
  • петрушка або кріп, сіль, перець.

Для грінок: 

  • 2 скибки білого хліба, 2 зубці часнику, 2 ст. ложки олії.

Куряче філе відварити в 1,5 л води до готовності. Поки вариться філе, почистити цибулю і моркву. Цибулю порізати невеличкими шматочками й обсмажити до м’якості. Моркву натерти, додати до цибулі і також обсмажити до м’якості. Гриби почистити і порізати невеликими шматочками, обсмажити на невеликому вогні до готовності. Картоплю почистити і нарізати кубиками.

Готове філе дістати з бульйону. У бульйон викласти картоплю і овочі (засмажку). 

Куряче філе нарізати шматочками невеликими і додати в бульйон. Варити суп до готовності картоплі. Дрібно натерти плавлений сир і додати до супу, розмішувати до розчинення. 

Додати сіль, перець і нарізану зелень. Зняти з вогню

Для грінок: 

Хліб порізати кубиками, покласти на деко, видавити часник, полити олією. Сушити при температурі 180 градусів до зарум’янення.

Рецепт і фото Богдани Крамар

 

Коментар
15/10/2024 Вівторок
15.10.2024
14.10.2024