У Білій Церкві батьки двох воїнів будують розважальний парк «Земля драконів», розроблений синами

06 Червня 2023, 11:20
«Земля драконів» 12623
«Земля драконів»

У Білій Церкві батьки двох українських воїнів втілюють мрію синів: будують розважальний парк «Земля драконів» зі скандинавськими кораблями та озерами. У цьому родині захисників допомагає Український ветеранський фонд.

Про це повідомляє видання ШоТам.

Унікальний парк «Земля драконів» у Білій Церкві спроєктували брати Антон та Ігор Бростовські. З початком повномасштабної війни вони разом стали до лав ЗСУ, а справу синів продовжують батьки, майструючи драконів та кораблі.

«Дракони – це ж взагалі дитяча така мрія, це те, що прийшло з дитинства. У нас одна із ключових фігур – це дракар, вікінгівський дракар, навколо якого будуть певні перешкоди, і він сам буде дозволяти дітям лазити по цьому дракару. Будемо натягувати вітрила в нормальну погоду. Взагалі ідея парку така, що потім навіть на вітрилі цього дракара ми будемо робити або ляльковий театр для дітей, або проєктувати туди якісь фільми », – ділиться батько захисників Вадим Бростовський.

Роботу над парком-фортецею в рідному місті Антон Бростовський завершив за кілька місяців до вторгнення – у грудні 2021. Вже навесні «Гюргівська фортеця» мала приймати перших гостей, але вторгнення окупантів змінило всі плани.Вже через годину після перших вибухів брати були у центрі комплектування.

Однак батьки не дозволили занепасти бізнесу! Вадим та Ірина не просто зберегли напрацювання дітей, а наважилися, здавалося, на неймовірне – втілити мрію синів та все ж добудувати парк із драконами.

«Треба виконувати. Бо це ж дітям, усім дітям. Щоби прийшли, ті ж військові привели своїх дітей», – розповідає батько військових Вадим Бростовський.

Ідею сімейного бізнесу представили на конкурсі проєктів ВАРТО від Українського ветеранського фонду. Батьки склали бізнесплан та підготували візуалізацію майбутнього парку. Відтак завдяки підтримці УВФ вдалося закупити всі необхідні матеріали – і робота закипіла.

Озера для майбутнього парку копають і родичі, і друзі, і звичайні волонтери. А ще – будують нові кораблі, регулярно відправляючи фотозвіти для синів. Перших гостей «Земля драконів» готується прийняти вже в серпні 2023 року.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024