«Нас чекають в ЄС»: блогерка з Луцька відвідала Дні Європи у Брюсселі

18 Травня 2023, 15:45
Джерело фото: EU NEIGHBOURS east 864
Джерело фото: EU NEIGHBOURS east

Блогерка з Луцька Валерія Кузьмінчук, відома в інстаграмі як Lerkazukerka, відвідала Дні Європи, які проходять щороку в Брюсселі на початку травня.

Як розповіла Валерія виданню Район.Життя, її як інфлуенсера запросила організація «EU NEIGHBOURS east», що займається співробітництвом зі східними країнами-партнерами ЄС. 

«Це були круглі столи з різними працівниками європейський структур, де ми мали змогу обговорити питання розвитку нашої молоді, галузей освіти, підприємництва, діджиталізацію, захист прав людини і, звісно ж, потреби нашої держави в умовах війни та наші очікування щодо підтримки ЄС під час війни та відбудови», – пояснила дівчина.

Валерія Кузьмінчук під час круглого столу у Брюсселі
Валерія Кузьмінчук під час круглого столу у Брюсселі

За її словами, це були максимально насичені три дні, протягом яких вона відвідала чи не всі найважливіші європейські структури і познайомилась з десятками цікавих та впливових людей. 

«Запам’яталось моє відчуття в той момент – впевненість у тому, що нашу державу непохитно підтримуватимуть до перемоги і після. Надіюсь, так воно і буде. Нас чекають в ЄС, світ розуміє, що ми цього варті», – переконана блогерка. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений тут щиро 💛 (@lerkazukerka)

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024