Мирослава Ульяніна з Рівного розповіла, як вбереглась від анорексії і стала ведучою «Зважених і щасливих»

17 Травня 2023, 16:46
Мирослава Ульяніна 821
Мирослава Ульяніна

Рівняни могли бачити Мирославу Ульяніну в ролі ведучої проєкту «Зважені та щасливі», а також в телевізійних програмах «Сніданок з 1+1» та «Смузі з Мирославою».

Вона менторка здорових змін у великому місті, сертифікована консультантка з харчування та мотиваційна спікерка. Її колонки з порадами стосовно правильного харчування можна було віднайти на сторінках топових українських ЗМІ – «НВ», «УНІАН» та на сайті «24 Каналу». Все це про Мирославу Ульяніну – жінку родом з Рівного

Коли Мирослава на телевізійних етерах або в інтерв’ю ділилася порадами щодо того, як, наприклад, правильно пити воду, або каву – у неї запалювалися очі. Настільки рівнянка обожнювала свою справу, пише видання Rivnenchanka.info.

Детальніше про життєвий та професійний шлях Мирослави читайте далі.

Мирослава родом з Рівного

З іменем Мирослави Ульяніної у багатьох асоціюється проєкт «Зважені та щасливі», де у восьмому сезоні вона була ведучою, а ще різноманітні випуски на телебаченні про правильне харчування та здоровий спосіб життя.

Народилася Мирослава Ульяніна у Рівному. Як зізнавалася сама Мирослава, у дитинстві вона не була спортивною дівчинкою: уроки фізкультури прогулювала, ранкові пробіжки влаштовувала максимум три дні поспіль, а на більше її не вистачало. Зовсім інша справа з харчуванням. У раціоні юної Мирослави завжди були свіжі овочі та зелень. Все тому, що її мама та бабуся тривалий час жили в Аргентині і перенесли тамтешні звички харчування сюди.

«Коли всі мої знайомі готували салати з майонезом «Олів’є» або «Оселедець під шубою», у нас на столі були овочі та зелень, заправлені оливковою олією. Нам її пересилали з Аргентини. А руколу, базилік та салат Лоло Росо бабуся вирощувала на дачі», – ділилася Мирослава.

Вищу освіту здобула в Національному педагогічному університеті імені М. Драгоманова. У 2006 році відразу після закінчення університету розпочала роботу в суспільно-науковому щомісячному виданні «Визвольний шлях».

Кар’єра рівнянки

У 2008 році рівнянка влаштувалася працювати на «5 канал» – так розпочався її шлях на телебаченні. З 2009 по 2017 роки співпрацювала з телевізійним каналом «1+1», де часто з’являлася в етері ранкової програми «Сніданок з 1+1».

У 2014 році почала співпрацювати з «IPress.ua». Паралельно працювала в компанії «Healthy Brunch». А у 2016 році рівнянка приєдналася до компанії «Healthy Bar».

Мирослава майже з дитинства цікавилася впливом тих чи інших продуктів на людський організм та правилами здорового харчування. Тож вирішила опанувати таку сферу як нутриціологія – це наука про їжу та харчування.

Ульяніна постійно вчилася, аби отримати безцінні знання та досвід у сфері нутриціології, загальної дієтології, а також в дієтології у фітнесі та спорті. Її знання підтверджують численні сертифікати.

Рівнянка спеціалізувалася на формуванні навичок життя у мегаполісі та управлінні здоровими змінами. Працювала з індивідуальними клієнтами за запитами схуднення, набору ваги, вітамінізації, очищення організму.

Мирославу неодноразово запрошували на різноманітні телепрограми, її колонки з порадами щодо правильного харчування з’являлися на сторінках провідних українських ЗМІ. На каналі «36,6» вела програму «Смузі з Мирославою».

Ведуча проєкту «Зважені і щасливі» та особиста історія Мирослави

У 2018 році Мирослава Ульяніна стала ведучою популярного шоу на телеканалі «СТБ» «Зважені та щасливі». У восьмому сезоні вона замінила багаторічну ведучу проєкту, спортсменку та фахівчиню зі схуднення Аніту Луценко.

Мало хто знає, але спочатку Мирославі відмовили у ролі ведучої проєкту. Причиною стала вага, щоправда, не зайва, а критично низька.

Ще бувши студенткою, уродженка Рівного почала набирати вагу. Після цього зрозуміла, що потрібно змінювати своє життя. Починаючи з 2009 року, почала регулярно займатися спортом та кардинально змінила своє харчування. Дівчина стала вегетаріанкою – з її меню зникли м’ясні та молочні продукти.

Через постійні виснажливі дієти вага Мирослави сягнула позначки 38 кілограмів при зрості 1,70 сантиметрів. Такий стан загрожував дівчині розвитком анорексії. Відома рівнянка впоралася зі своєю проблемою. Після коригування раціону та спортивних тренувань дівчина змогла набрати 12 кілограмів.

Тож на телепроєкті «Зважені та щасливі» вона була не лише ведучою, а й ділилася знаннями щодо того, як набрати вагу, відштовхуючись від власного досвіду. Адже, як відомо, у восьмому сезоні проєкту «Зважених та щасливих» вирішили допомагати людям з діаметрально різними проблемами – схудненням та набором ваги.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024