Через дружину Віктор Павлік потрапив у скандал зі спецперепусткою для проїзду закритим мостом у Києві

17 Травня 2023, 11:45
Віктор Павлік та Катерина Репяхова 2382
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова похвалилася поїздкою Південним мостом через Дніпро у Києві. Міст є стратегічним об'єктом і проїхати там можна лише за наявності спеціальної перепустки. 

Після інциденту поліція забрала спецперепустку у співака, про це Головне управління Національної поліції у Києві повідомило на своєму сайті.

«Мене чоловік везе Південним мостом. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки», – заявила у відео дружина музиканта, яке опублікувала в Instagram 16 травня, а згодом видалила.

На відео Віктор Павлік везе дружину Південним мостом на концерт «Жіночого кварталу». Артист не був пристебнутий паском безпеки, дістав спецперепустку від КМВА і помахав нею перед камерою телефону.

«Ти така гарна в мене, зай. Це тобі в подарунок перепустка», – сказав Віктор.

Згодом Катерина Репяхова відреагувала на скандал. Вона стверджує, «невдало пожартувала», а її чоловік не купував перепустку і робить все задля перемоги.

«Я не права. Я помилилася. Як будь-яка жива людина я помиляюся. Я недоречно пожартувала. Я не повинна була публікувати ту сторі. І це факт. Я не ідеальна. А ось усі коментатори, бачу, ідеальні. Мій чоловік не купував перепустки, він, як і більшість із наших, все робить заради перемоги. А я не повинна була робити те, що зробила», – зазначила Катерина.

Своїх недоброзичливців Репяхова порівняла із російськими окупантами.

«Догодила я всієї нечисті, яка пише гидоту (нехай на мене) на мою дитину. Мені страшно від того, в якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же. Всі ці люди хорошого ніколи не помітять», – висловилася блогерка.

Знімок екрана розповіді Катерини Репяхової в інстаграмі. Джерело: Апостроф

«Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину. За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку», – йдеться у заяві поліції, яку опублікували 17 травня.

Окрім цього, поліцейські нагадали подружжю про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Фото: Головне управління Національної поліції у місті Києві

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024