З чим носити джинси-кльош: 6 стильних комбінацій

16 Березня 2023, 18:50
ANSWEAR.ua Реклама 4587
ANSWEAR.ua

Ще кілька сезонів тому розкльошені джинси виглядали, мʼяко кажучи, старомодними. Зараз це найпопулярніший тренд, й кожен бренд одягу має у каталозі свою лінійку-кльош. 

Придбавши таку трендову річ, жінки стикаються з проблемою – з чим ці джинси носити? Адже тут не все так просто як із більш звичними скінні та мом.

Ми звернулися до експертів мультибрендового магазину ANSWEAR.ua, які поділилися списком з шести цікавих комбінацій для різних випадків та сезонів! До речі, за цим посиланням https://answear.ua/k/vona/odyag/dzhynsy зараз можна придбати модні джинси швидко й без черг до примірочної кімнати. 

Кроп-топ або блуза на літо

Розкльошені джинси чудово підходять для створення літніх та весняних луків. Такі штани гарно поєднуються з укороченими топами та блузами. Одягнена таким чином дівчина, матиме легкий та романтичний вигляд. Так можна піти на прогулянку з друзями чи зустріч з хлопцем. 

Якщо одягаєте кроп-топ, у вас є можливість продемонструвати ще один стильний аксесуар – ремінь, що залишається на видноті. Саме він може стати родзинкою вашого образу.

Поєднання з жакетом

Молодіжні джинси можна перетворити на частину ділового образу, одягнувши на верх жакет. Так вийде стриманий та елегантний лук, що підійде для офісу, відвідування різних заходів, в тому числі урочистих.

Шкіряна косуха

У поєднанні зі шкіряним верхом - косухою чи курткою, джинси-кльош утворюють оригінальний образ в стилі рок-н-ролу. 

Під куртку можна одягнути базову майку або футболку (білу, сіру, чорну), яка не забиратиме увагу від фаворитів образу. Тож ви вже знаєте, як одягнутися на наступну вечірку, де лунатиме хітова музика. 

Джинс із джинсом

Деніму багато не буває. І дійсно розкльошені джинси непогано комбінуються з джинсовкою, утворюючи гармонійний костюм. Єдиний нюанс - варто обирати оверсайз-куртку, щоб образ виглядав невимушено. Додайте до луку стильні чоботи, які трохи розбавлять кольори.    

Cozy look із вʼязаним кардиганом

Такий фасон джинсів може виглядати не лише зухвало і по-спортивному, але й дуже жіночно. Просто одягніть джинси разом із вʼязаним кардиганом та рушайте на прогулянку.

Верхній одяг

Найбільше проблем із підбором пари до розкльошених й уже не ретро джинсів виникає, коли настає час носити верхній теплий одяг за сезоном. Перше, що спадає на думку ––одягнути трендовий пуффер з капюшоном, які зараз також на піку популярності. Отримуємо простий молодіжний образ на кожен день. 

Проте коли хочеться виглядати більш жіночно та справляти враження на чоловіків, сміливо комбінуйте екстравагантні джинси з пальто або плащем. Ці «половинки» також створюють чудовий й гармонійний образ.

І наостанок, надто довгі штани-кльош з деніму можуть виглядати мішкуватими. Щоб образ залишався витонченим та струнким, а тканина не торкалася землі, обирайте туфлі на підборах, ботильйони чи взуття на високій танкетці.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024