Ukraine.ua увійшла до топ-5 офіційних сторінок країн світу в інстаграмі

25 Січня 2023, 12:01
Сторінка Ukraine.ua в Instagram набрала понад 1 мільйон підписників 4535
Сторінка Ukraine.ua в Instagram набрала понад 1 мільйон підписників

У 2022 році охоплення цифрової екосистеми Ukraine.ua, яка об’єднує офіційний сайт України та сторінки нашої держави в соціальних мережах, перевищило 1 мільярд. 

Сторінка Ukraine.ua в Instagram набрала понад 1 мільйон підписників та увійшла до топ-5 офіційних сторінок країн світу в інстаграмі, про це повідомляють на Урядовому порталі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підсумував результати 2022 року для комунікаційних каналів Ukraine.ua, які МЗС розвиває спільно з громадською організацією BRAND UKRAINE.

«Сьогодні ми не чуємо традиційних у попередні роки нарікань, нібито Україна програє інформаційну війну. Натомість світ визнає успішну комунікацію нашої держави під час повномасштабного вторгнення. Створюючи цифрову екосистему Ukraine.ua, ми прагнули саме такої мети: надати Україні сильний та суб’єктний голос для протидії дезінформації та пропаганді рф. Завдяки якісному контенту та роботі професійної команди, цифрова екосистема Ukraine.ua завоювала серця сотень мільйонів іноземців. Це результат системної комунікаційної роботи, яку МЗС продовжує у 2023 році», — зазначив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

У 2022 році постійна аудиторія каналів Ukraine.ua зросла в понад 10 разів. 

Найбільша аудиторія наразі на сторінці України в Instagramзапуск якої влітку 2021 року анонсував президент України Володимир Зеленський. Нині на неї підписані понад 1 мільйон користувачів. Перетнувши цю позначку, сторінка увійшла до топ-5 офіційних акаунтів країн у цій соціальній мережі, поступаючись лише профілям Австралії, Туреччини, Канади та Нової Зеландії.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024