Вчитель фізкультури зібрав мільйон гривень для ЗСУ

07 Жовтня 2022, 12:00
Підтримка ЗСУ 7582
Підтримка ЗСУ

Вчитель фізкультури у Колочавській громаді Іван Гавриль з перших днів війни почав збирати кошти на все необхідне для ЗСУ. А також став залучати учнів до допомоги – разом вони плели сітки та писали листи захисникам.

У спецпроєкті «Громада Діє» медіа ШоТам розповідає, як громади адаптуються у війну і вчаться допомагати собі і іншим. Крім того напередодні Дня Незалежності громади розказали про те, що для них означає Незалежність.

Для Колочавської громади захищати Незалежність – це дбати про ЗСУ

«Ми захищаємо та відстоюємо свою Незалежність тим, що допомагаємо будь-яким способом нашим захисникам, які зараз на передовій. Проводимо для цього різноманітні акції, заходи, щоб зібрати побільше коштів», - розповідає Іван Гавриль, радник голови Хустської районної ради, вчитель фізкультури.

Іван  з перших днів повномасштабної війни почав шукати кошти для ЗСУ - залучав підприємців та знайомих з-за кордону. За 60 днів вдалось зібрати понад 500 000 гривень на амуніцію, медикаменти та продукти.

А ще вчитель фізкультури розіграв у соцмережі дводенний похід у Карпати. Для участі потрібно було перерахувати мінімум 200 гривень. Завдяки аукціону вдалося назбирати понад 15 000 гривень на амуніцію для військових. Крім того, Іван разом з дітьми громади плетуть сітки, пишуть листи на передову та роблять браслети. Громада планує також придбати медикаменти та одяг у військові госпіталі, а ще портативні пристрої для ЗСУ.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024