Архів новин за 26 Січня 2023

20:01
Відомий художник з Луцька Андрій Присяжнюк зробив розпис на шоломі Героя України, льотчика Вадима Ворошилова з позивним Karaya.
19:01
У Закарпатській області масштабують програму психологічної та соціальної підтримки. Відтепер краяни й вимушені переселенці зможуть отримати необхідну допомогу.
17:01
Курс під назвою «Україна: історія, культура та ідентичності» з'явився на освітній платформі Coursera. Це короткий ознайомчий курс з історії, культури та суспільства України — від середньовіччя до сьогодення.
16:01
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулась унікальна благодійна мистецька акція від видатного українського художника Петра Антипа, де продали три його картини за майже 4 тисячі доларів.
16:01
Медична система Helsi та телеком-оператор Київстар надають можливість всім абонентам Київстар за кордоном користуватись застосунком Helsi у ґаджетах без списання мегабайтів інтернету
16:01
Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє споживачів про зафіксований факт фальсифікації вершкового масла.
16:01
У Луцьку відбулася прем'єра вистави «Пригоди короля Мацюся» від театральної майстерні «ДогориДриґом». Благодійні внески, зібрані під час вистави, актори передали на купівлю десяти дронів для українських воїнів.
16:01
У інформаційному просторі в Луцьку поширюють повідомлення про те, що начебто у обласному центрі Волині буде відсутнє водопостачання упродовж тижня.
15:01
З початку функціонування Державного аграрного реєстру 5,5 тисяч аграріїв Волині зареєструвалися на платформу. Це показник в п’ятірці кращих в Україні.
15:01
На Волині започатковують новий проєкт для тих, хто любить мандрувати та дізнаватися про краєзнавчі цікавинки рідного краю.
15:01
У рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» поліціянти здійснили мрію ще двох діток.
15:01
Любомльський районний суд оштрафував 36-річного ухилянта, який переховувався в потязі «Харків-Хелм».
14:01
Видання The New Yorker опублікувало документальний короткометражний фільм «Я не хотіла знімати воєнний фільм» української режисерки Надії Парфан.
14:01
Днями у фейсбуці поширили інформацію про те, що житель міста Куп’янськ, що на Харківщині, нібито хотів вивезти з України місцевий пам’ятник байбаку.
14:01
Мукачівець Павло Прижегодський облаштував студію в погребі, де у вільний час створює свою музику.
13:01
12 димових сповіщувачів встановили рятувальники в будинках ужгородців.
13:01
З рідного міста Херсона редакторку газети «Гривня» Анну Москалюк «вигнали» російські окупанти: після того, як вони запропонували її трирічному сину постріляти, жінка втікала світ за очі, рятуючи життя – і дитини, і своє/
13:01
Міністерство охорони здоров’я України у відповідь на запит суспільства та медичної спільноти оголошує онлайн-голосування щодо обрання дати святкування Дня медичного працівника
13:01
Українські захисники, які нещодавно отримали передачі з Рожищенщини, значну частину харчів віддали місцевим людям, які не захотіли евакуйовуватися.
13:01
Відомий рівненський художник-кераміст Леонід Гринбокий взявся робити окопні свічки, щоб допомогти Збройним силам України.
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024